- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Igen, includold a dolgokat, pl: ne minden egyes uj fájlban hozz létre SQL kapcsolatot hanem csinálj pl egy config.php-t amiben kapcsolódsz aztán azt beincludolod.Ez azért is jó mert hogyha pl másik szerverre viszed át az oldalt akkor nem 5000 fájlban kell átírni a jelszót és egyéb adatokat hanem egyben,mobilitás.
Minél kevesebb kérésből (pl SQL) megoldani az adott problémát.
akkor ez kizárja a kérések ciklusba helyezésétpedig az egyszerű dolog...
Persze kell a ciklusokba kéréseket építeni de lehet pl h neked a regisztrált felhasználók adataira van szükséged akkor ne minden ciklus elött legyen egy ilyen lekérés ahol kell hanem legyen egy helyen (pl config.php) és csak azt kell meghívni.Én se csapatban dolgozom, sőt... még tanulok a ME-n programozónak, de itthon dolgozgatok egy fórumon, szóval én se sokat tudok csak valahol így tanították és próbálom követni.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Ahhoz hogy olyan oldat írj ami gyorsan működik, modulokból kell összeállítani (pl login, db kérések, tabálázatok kiíratása (pl hszek),sok alapváltozó megadása egy modulban pl: egy változó ami a belépett felhasználó adatait tartalmazza, egy másik ami pl egy fórumtéma adatait tartalmazza,...) és ha lehet akkor csak FV-eket írni/használni, duplikációkat kerülni.Minél kevesebb kérésből (pl SQL) megoldani az adott problémát.
És szerintem egy nagyon előnyös dolog hogy ha ugy írja az ember a kezdetektől hogy könnyen bővíthető/beállítható legyen.
No meg a sok komment is előny a csapatmunkához. -
Mr-Pamacs
senior tag
Én jelenleg ezen dolgozom már egy ideje:[link]
Még mielött valaki nekem esnesak a kinézet hasonlít a PH!-ra, viszont teljesen állítható admin felületből. Csak azért van így mert sokat járok a PH-ra és nagyon bejön.A moderátori felület teljesen egyedi mivel fogalmam sincs hogy itt hogyan működik, valamint van egyedi képfeltöltés is, ami elvileg le van véde h kívülről ne lehessen a képeket leszedni. Ha valakit érdekel a ''Weblappal kapcsolatos észrevételek/Várható fejlesztések''-ben megtalálja az eddig megírt fejlesztéseket/várható fejlesztéseket.
Tervezem h teljesen formálhatóvá és egyszerűen telepíthetővé teszem (már elkezdtem írni).És nagyon sok öteletem van még h mit lehetne fejleszteni.
Többek közt írtam egy Sodoku megoldót:[link]
Valamint egy webes névjegykártya katalógust is amivel elnyertem egy állást pesten, de mivel még tanulok (programozónak) így nem mentem, csak egy kihívás volt és kíváncsi voltam h felvennének-e, és igen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest