- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
de az IP-jét elhet loggolni ha megteszi
azert bizonyos latogatottsag felett nem nagyon jo dolog am csakugy logolgatni, ha file-ba mentesz, szinte nincs eselyed megtalalni, ha adatbazisba, akkor meg nagyon sok helyet foglal (epp most kerte tolem a tarhelyszolgaltatom, hogyha lehet, ne logoljak mysql-be, nehany nap alatt tobb 100e sort ossze lehet igy gyujteni...) kis latogatottsagu oldalakat meg senki nem tamad, vagy ha igen, akkor nincs sok ertelme
de egyebkent egyetertek, valoban minden adatot ellenorizni kell... -
tkazmer
addikt
válasz
Mr-Pamacs #29 üzenetére
modulokból kell összeállítani
ezt úgy érted, hogy sok file-ból include-oljam össze?Minél kevesebb kérésből (pl SQL) megoldani az adott problémát.
akkor ez kizárja a kérések ciklusba helyezésétpedig az egyszerű dolog...
A kommenteket használom, igaz még nem csapatban dolgozom, csak sok a kód, és ki kell valahogy igazodni...
-
tkazmer
addikt
Na, az érdekelne engem is, főleg a ''hogyan NE programozzunk'' része. Például érdekelne, hogy mire érdemes akkor figyelni, ha az ember olyan oldalt csinál, aminek képesnek kell lennie akár több (tíz)ezer látogató/nap kiszolgálására is anélkül, hogy többszáz szervert kellene az oldal alá állítani..
-
tkazmer
addikt
[link]
de írtam már saját kis iwiw-et is blogolási, és a valódi iwiw-nél sokkal komolyabb képfeltöltési funkciókkal, valamint amit linkeltem, ahhoz is kiadok szept1-én egy komoly javítócsomagot, valamint egy újítást is(erről most még nem beszélek, de akit érdekel, hamarosan úgyis megtapasztalja..)
Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest