- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Hi, Codeigniterben kérnék segítséget, hátha van itt pár kolléga nagyobb tapasztalattal. Szeretném az Ion_auth lib-et használni. CI alatt elvileg van lehetőség, hogy komplett libet, amiben van controller/model/view/... az apppath/third_party mappába tegyem. Ezt a readme is írja. Bemásoltam, a lib-et be is tudom ezzel tölteni:
$this->load->add_package_path(APPPATH . 'third_party/ion_auth/')->library('ion_auth');
Viszont a controllert, amiben meg van írva csomó minden, nem tudom hívni. Én rontok el valamit, vagy controllert csak az apppath/controllers-ből lehet hívni? -
alitak
senior tag
válasz
CSorBA #12857 üzenetére
http://securityreactions.tumblr.com/
Ilyenekből mint csepp a tengerben
-
alitak
senior tag
A firebird szervet innen lokálisan a gépről egy kliensprogrammal (FlameRobin) elérem. PHP-val a szerverről nem érem el. A PDO elképzelhető, hogy nincs telepítve, a szerver üzemeltetés rész nem nálam van. Rákérdezek. Van arra esély, hogy ha az ibase_connect() segítségével nem tudok csatlakozni, attól a PDO-val menni fog a dolog?
-
alitak
senior tag
válasz
Sk8erPeter #12725 üzenetére
Igen, ebben abszolút igazad van. Ez a hiba:
Unable to complete network request to host "*****". Failed to establish a connection. A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt in *** on line 438A PDO csatlakozást is próbáltam, ott ez lett a vége:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'could not find driver' in ***:439 Stack trace: #0Ez szerver beállítás hibája lesz?
-
alitak
senior tag
CentOS. Viszont időközben a rendszergazdánk alakított valamit, mert a függvény már megy. Az új probléma, hogy nem tudok becsatlakozni külső adatbázishoz. Másik, nagyon hasonló rendszerről ugyanaz a PHP kód működött, valamint kliensprogramból be tudok csatlakozni. Még megpróbálok ssh-n keresztül csatlakozni, lehet más a gond, nem pedig a PHP.
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
belefutottam egy olyan gondba, hogy interbase adatbázishoz nem tudok csatlakozni. A phpinfo szerint a firebird/interbase driver engedélyezve van, a kód futáskor meg azt mondja, hogy Fatal error: Call to undefined function ibase_connect()
Találkoztatok már ilyen gonddal? -
alitak
senior tag
Csóró egyszerű kérdés
:
egy string hosszát milyen parancs adja vissza? -
alitak
senior tag
Milyen paranccsal lehet beolvasni egy txt fájlegész tartalmát?
Az fgets csak 1 sort olvas be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest