- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok valakinek esetleg van tapasztalata pthreads -el?
Tudom perverz dolog win 10 en wampon keresztül ezzel szenvedni,de ez van. Szépen leszedtem a pakkot dll eket helyére másoltam elvileg wamp látja is viszont ahogy php inibe beirom az extensionok közé onnantól az Apache nem hajlandó elindulni és php alól még ilyenkor sem érem el az extensiont. Win 10 és php 7 ről van szóPróbáltam docker és vagrant előrekialkított környezeteket is de azok is behasaltak változatos hibaüzikkel.
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz
fordfairlane #18565 üzenetére
Sublime nem rossz amúgy, sokáig én is azt használtam viszont nagyobb projektekben elveszik.
-
Pocok256
veterán
válasz
fordfairlane #18551 üzenetére
Lassút nem mondanám inkább csak erőforrás igényes nálam alá van rakva 16g ram meg egy erős i7 es és süvít. Még hatalmas projekteknél (100MB+ php forráskód) is másodpercek alatt felindexel mindent. Szerencsére képes az összes létező magot befogni munkára ha arra van szükség így megfelelő bika gép mellett a phpstorm is virágzik.
-
Pocok256
veterán
válasz
Pocok256 #18195 üzenetére
Kicsit kiegészíteném:
Ha van egy működő appod akkor azon keresztül ha a user megadja neki az engedélyt tudsz postolni megosztani bármit.
https://www.facebook.com/v2.2/dialog/feedez után feltudod paraméterezni a linket megfelelőképpen olyan módon mint a sharer.php -t régebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Macska topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest