Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok.. Egy kiselőadáshoz szükségem lenne egy weboldal véleményezésére, nevezetesen a www.ryanair.hu oldaláról lenne szó, tehát hogy mint weboldal technikailag mi a meglátásotok, néhány mondatban, lehetőleg szakmai elvek mentén. Én is próbálkoztam, de elég gyenge dolgokat tudtam írni. Mindenféle segítséget nagyon szépen köszönök!
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nagyon béna kérdésem lenne. Adott egy könyvtár, amibe külön mappába fel van telepítve a phpbb fórummotor, a wordpress rendszer meg a phpmyadmin adatbázis kezelő. Namost ha rámegyek az énoldalam.hu -ra akkor csak egy file kezelőt ad ki, amivel ha rámegyek az általam használni kívánt mappára bejön az adott mappa index.hu-ja én meg örülhetek magamnak. Én viszont azt szeretném, hogy csak az egyik index.hu jöjjön be az énoldalam.hu beírásakor. Ezt hogyan lehet megoldani? Én arra gondoltam gyökérkönyvtárban csinálok egy index.html-t és ezt valahogy ráirányítom az általam kívánt mappára, de biztos vagyok benne, hogy van ennél jobb megoldás is.
Válaszotokat és segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyenlőre a .htaccesst sem tudtam előcsalogatni, hiába mentem rá tcm-ben hogy ftp rejtett file látszik meg hasonlók.