Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Sk8erPeter #16946 üzenetére
$result = mysql_query("SELECT SUBSTRING_INDEX(`sentence_field`, ' ', 1) AS `firstWord` FROM `table`");
while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
print_r($row);
}Az hogy meg kapom az egesz mondatot vagy nem kapok semmit.
Amit szerettem volna, hogy$mail->Body = 'something'
koze beirom az elso szot a mondatbol.
Probaltam $result-bol kinyerni azt.
$iresult = $_POST[$result];
termeszetesen ez igy nem jo, de a tudasom marhara korlatozott. Probalom kitalalni hogyan lenne a legegyszerubb ezt megoldani, de meg nem nagyon sikerult. -
Dr.Burn
őstag
válasz
Sk8erPeter #16944 üzenetére
Igazad van, nem is neztem igazabol hogy van kulon MySQL topic.
Probaltam, de valamit elronthatok, mert vagy jon minden, vagy semmi.
Meg szorakozok vele. -
Dr.Burn
őstag
Sziasztok,
Kellene egy kis segitseg.
Msyql-ben eltaroltam par informaciot ami nekem kell egy form kitoltesehez. Aztan egy email kuldeshez.
A gondom az, hogy van egy sor Mysql-ben aminek az eltarolt erteke altalaban nem egy szo, hanem 3-5.
Nekem csak az elso szo erteke kellene.
Pl. Baba ruhak - ez van mysql-ben eltarolva. Nekem csak az elso szo kellene, Baba.Ezt hogyan tudnam megoldani?
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest