- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
odie
csendes tag
Udv,
van egy file-om, amit tag-ekkel bovitenek.pelda:
...
<tag1>
blablabla
</tag1>
<tag2>
blablabla
</tag2>
<closing tag>a file-t <tagN>-nel szeretnem boviteni ugy, hogy a <closing tag> legyen mindig az utolso tag. Ha fopen-nel megnyitom a filet, fwrite-tal (+a kapcsoval) hozzairok, akkor mindig a file vegere ir a closing tag utan.
Van valami olyan parancs, ami esetleg kitorolne az utolso sort, amit a tagek beillesztese utan vissza tudnek rakni?
-
odie
csendes tag
Eddig nem hasznaltam osztalyokat, mert nem igazan volt ra szuksegem. Ezt a kodreszletet egy portfolio pluginbol szedtem, amit hasznalhatova szeretnek tenni ugy, hogy ne kelljen azert ujra irni az egeszet. Viszont nagyon nem akart ugy mukodni, ahogy en szerettem volna (ertsd az id valtozot), ezert kerdeztem a nagyerdemut.
Holnap szerintem lesz idom kiprobalni es kicsit atirni a kodot, ha elakadok, akkor ismet kerdezek.
Koszi az utbaigazitast.
-
odie
csendes tag
válasz
burgatshow #2752 üzenetére
Ez egy nagyon jo otlet, koszi!
-
odie
csendes tag
Sziasztok,
segitsegeteket szereretnem kerni a kovetkezo problemaban:
Szeretnek egy konyvtarnak olyan nevet adni, amit (adatbazisbol) egy sorszambol nyerek ki. Az egyszeruseg kedveert itt a 6-os szamot adtam meg. Ezt szeretnem valahogy atultettni a $baseDir nevebe mint string, de sehogy nem akar mukodni. Mindig hibat ir ki (Parse error). Konverzios vagy szintaktikai hiba lehet? (szerintem a masodik, de nem talalom ra a megoldast)Van valami otletetek mit szurok el?
class maxImageUpload {
var $v_id=6;// Maximum upload size
var $maxUploadSize = 10; // 10 Mb// Directories to store images
var $baseDir = $v_id;
var $originalDir = 'original';
var $normalDir = 'normal';
var $thumbDir = 'thumbnail';
var $infoDir = 'info';
}koszi,
Odie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Flint 2 OFF topik
- Renault, Dacia topik
- YouTube
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sweet.tv - internetes TV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest