- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #17698 üzenetére
Igen, ezt a módszert próbáltam korábban és ez nekem nem jött össze. Feltételeztem, hogy működik a tárhelyszolgáltatónál és ezért a létrehozott mappában egy PHP paranccsal lekérdeztem a mappa útvonalát is, hogy biztosan helyesen adjam meg a .htaccess fájlban. Ennek ellenére sem működik - vagy azért mert nincs engedélyezve a .htaccess vagy nem jó mégsem az útvonal.
Az útvonalat a következőképpen kérdeztem le:
<?php
$dir = dirname(__FILE__);
echo "<p>Full path to this dir: " . $dir . "</p>";
echo "<p>Full path to a .htpasswd file in this dir: " . $dir . "/.htpasswd" . "</p>";
?>Most kipróbáltam a WAMP szerveren, de ott sem megy a .htaccess. AllowOverride All-ra van állitva.
-
indigo
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom kideríteni, hogy a tárhelyszolgáltatónál (PHP, Apache, Mysql) működik-e a .htaccess?
Írtam egy mail-t nekik, hogy tegyék elérhetővé a használatát, de nem kaptam választ több mint egy hete. Most vagy be van kapcsolva és én nem jól illesztettem a fájlokat (.htaccess, .htpsswd) be, vagy nincs bekapcsolva. Ha jól tudom nekik az AllowOverride-ot kellene All-ra állítani Apache httpd.conf-ban.
Olyanra gondolok, hogy ha a fenti sejtésem helyes, akkor le lehet-e kérdezni valahogy az AllowOverride-ot, hogy az most None vagy All?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest