Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Igen, ezt a módszert próbáltam korábban és ez nekem nem jött össze. Feltételeztem, hogy működik a tárhelyszolgáltatónál és ezért a létrehozott mappában egy PHP paranccsal lekérdeztem a mappa útvonalát is, hogy biztosan helyesen adjam meg a .htaccess fájlban. Ennek ellenére sem működik - vagy azért mert nincs engedélyezve a .htaccess vagy nem jó mégsem az útvonal.
Az útvonalat a következőképpen kérdeztem le:
<?php
$dir = dirname(__FILE__);
echo "<p>Full path to this dir: " . $dir . "</p>";
echo "<p>Full path to a .htpasswd file in this dir: " . $dir . "/.htpasswd" . "</p>";
?>Most kipróbáltam a WAMP szerveren, de ott sem megy a .htaccess. AllowOverride All-ra van állitva.
-
indigo
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom kideríteni, hogy a tárhelyszolgáltatónál (PHP, Apache, Mysql) működik-e a .htaccess?
Írtam egy mail-t nekik, hogy tegyék elérhetővé a használatát, de nem kaptam választ több mint egy hete. Most vagy be van kapcsolva és én nem jól illesztettem a fájlokat (.htaccess, .htpsswd) be, vagy nincs bekapcsolva. Ha jól tudom nekik az AllowOverride-ot kellene All-ra állítani Apache httpd.conf-ban.
Olyanra gondolok, hogy ha a fenti sejtésem helyes, akkor le lehet-e kérdezni valahogy az AllowOverride-ot, hogy az most None vagy All?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Autós topik
- EAFC 26
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő