Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
válasz
fordfairlane #4996 üzenetére
Szerintem ez nem az ami nekem kell
-
maathe
senior tag
Azt meg lehet valahogy oldani hogy lekérdezem a látogató IP-jét, ha magyar akkor a magyar akkor mondjuk a login.php?hu-t töltse be, ha nem magyar akkor pedig a login.php?en-t töltse be.
-
maathe
senior tag
Hogyan lehet azt megoldani hogy ha valaki nincs bejelentkezve akkor ne tudja megnyitni pl. az index2.php-t? Itt arra gondolok hogy ha valaki még is ezt akarja megnyitni akkor dobja vissza az index.php-ra.
-
maathe
senior tag
Hát nem igazán jött össze, még mindig ezt írja ki:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by... -
maathe
senior tag
Lenne egy kis gondom. Ez miért nem akar működni?
if(strpos($page, $ptz1)==true){
echo "CLOSED";
}
else { header("Location: redirect.php");
}Ezt a hibát dobja:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/virtual/lockerzclub.org/htdocs/alerter/index.php:10) in /mnt/storage/virtual/lockerzclub.org/htdocs/alerter/index.php on line 16Line 16: else { header("Location: redirect.php");
Pontosabban nekem csak egy redirect parancs kellene, de ez a fajta sehogy sem akar összejönni.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest