- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
A "kirohanásom" oka az volt, hogy nem szeretem, amikor valaki felrak egy hibákkal és sebezhetőségekkel telerakott hosszú példát, amiből aztán kezdők nagyon rossz mintát vehetnek, mert gyorsan megörülnek, hogy "jujj de jó, itt egy kész példa, akkor nekem már nem is kell megtanulnom programozni".
===
(#8822) Speeedfire : hát ha valaki ebből szűri ki a lényeget, akkor az rövid és hosszú távon is nagyon rosszul jár.
Ezért érdemes megnézni, mit linkel az ember, nehogy rossz példát mutasson.
Amikor nagyon kezdő voltam, és ilyen linkeket találtam, én is mindig megörültem, hogy de jó, valaki most megmutatja nekem, hogy kell. Aztán később kapartam az arcom, amikor kezdtem belejönni.Amúgy a kód még csak említést sem tesz a sessionök használatáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest