Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
A "kirohanásom" oka az volt, hogy nem szeretem, amikor valaki felrak egy hibákkal és sebezhetőségekkel telerakott hosszú példát, amiből aztán kezdők nagyon rossz mintát vehetnek, mert gyorsan megörülnek, hogy "jujj de jó, itt egy kész példa, akkor nekem már nem is kell megtanulnom programozni".
===
(#8822) Speeedfire : hát ha valaki ebből szűri ki a lényeget, akkor az rövid és hosszú távon is nagyon rosszul jár.
Ezért érdemes megnézni, mit linkel az ember, nehogy rossz példát mutasson.
Amikor nagyon kezdő voltam, és ilyen linkeket találtam, én is mindig megörültem, hogy de jó, valaki most megmutatja nekem, hogy kell. Aztán később kapartam az arcom, amikor kezdtem belejönni.Amúgy a kód még csak említést sem tesz a sessionök használatáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest