Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Igen, ekkor a PDO a nyerő választás. Váltáskor viszont az összes queryd ellenőrizni kell, mert szerencsére DB-típusonként mások a field meg string delimiterek, az esetleges SQL-szintaktikai különbségekről nem is beszélve. Emiatt találták ki az ORM-eket, amik pont ezt a részét elfedik előled. Személyes kedvencem a doctrine.
Lacces: azért nem működik, mert a require errort dob, te meg az exceptionöket kapod el. Az error a régi megoldás, szépen lassan áll át maga a php motor is az exceptionök használatára, de ez még idő lesz. Addig talán úgy jársz a legjobban, ha a set_error_handler() függvénnyel beállítasz egy hibakezelőt, ott pedig az errort egy exceptionbe csomagolod és throw-olod. Ezt már el fogja kapni a catch(). Átirányítás helyett érdemesebb lenne ott include-olni az error.html-t. Célszerű egy egyszerű, elronthatatlan, statikus html oldalt használni erre. Persze nem mindig megoldható, de olyankor is törekedj a legegyszerűbb php kódok használatára.
Utolsó kérdésedre: kell a /PHP/.
-
Lacces
őstag
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Igen
. Jó bár én kezdő vagyok. De olvastam a Murach féle PHP-s könyvben, hogy a PDO-val lehet megvalósítani az adatbázis függetlenséget. (Ez az előnye)
Viszont cserébe nem tudod az összes MySQL feature-t elérni (vagy spec parancsok). (Ez a hátránya)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Jó bár én kezdő vagyok. De olvastam a Murach féle PHP-s könyvben, hogy a PDO-val lehet megvalósítani az adatbázis függetlenséget. (Ez az előnye)