Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Brown ügynök #8271 üzenetére
Igen, ekkor a PDO a nyerő választás. Váltáskor viszont az összes queryd ellenőrizni kell, mert szerencsére DB-típusonként mások a field meg string delimiterek, az esetleges SQL-szintaktikai különbségekről nem is beszélve. Emiatt találták ki az ORM-eket, amik pont ezt a részét elfedik előled. Személyes kedvencem a doctrine.
Lacces: azért nem működik, mert a require errort dob, te meg az exceptionöket kapod el. Az error a régi megoldás, szépen lassan áll át maga a php motor is az exceptionök használatára, de ez még idő lesz. Addig talán úgy jársz a legjobban, ha a set_error_handler() függvénnyel beállítasz egy hibakezelőt, ott pedig az errort egy exceptionbe csomagolod és throw-olod. Ezt már el fogja kapni a catch(). Átirányítás helyett érdemesebb lenne ott include-olni az error.html-t. Célszerű egy egyszerű, elronthatatlan, statikus html oldalt használni erre. Persze nem mindig megoldható, de olyankor is törekedj a legegyszerűbb php kódok használatára.
Utolsó kérdésedre: kell a /PHP/.
-
Lacces
őstag
válasz
Brown ügynök #8271 üzenetére
Igen
. Jó bár én kezdő vagyok. De olvastam a Murach féle PHP-s könyvben, hogy a PDO-val lehet megvalósítani az adatbázis függetlenséget. (Ez az előnye)
Viszont cserébe nem tudod az összes MySQL feature-t elérni (vagy spec parancsok). (Ez a hátránya)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyéni arckép OFF
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest