Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Sk8erPeter #8232 üzenetére
1) Nem tartom kizártnak, hogy majd egyszer a MySQL-t is imádni fogom, de egyenlőre ezt részemről opportunista dolognak tartanám. Ha túléli ezt az évtizedet, akkor átgondolom ez irányú véleményemet. A jelenlegi ugyanis éppen egy elég mulatságos évtized.
2) Te sose szívtál még mások trehány munkája miatt? Mázlista..
3) Nem állítottam én sehol, hogy bármiféle világuralmi szintű összeesküvések zajlanának. Ha valami megjegyzésemnek ilyen sugalma lett volna, akkor ezúton oszlatnám el a kételyeket. Voltak különféle vélemények a sajtóban (és nem tőlem származtak), én pedig elfiloztam rajta, igazából mekkora üzleti haszon van a VM-ek bármelyike mögött? Mert nyilván abból az irányból fújt a szél. Fejlesztgetnek ingyenesen pld linuxot is, de aki csinálta, ingyen csinálta, aztán amikor élni is kellett valamiből, akkor egyáltalán nem biztos, hogy azt csinálta tovább. Ergo lehet mondani, hogy létezik ez is, meg az is, és tény, hogy valóban létezik, de engem az is érdekelne, milyen cash flow adatok vannak mögöttük? Te azt mondod léteznek, én azt kérdezem, mennyire? Ha te okosabb tudsz lenni nálam, ne tartsd magadban. Tényleg érdekelne.
4) http://en.wikipedia.org/wiki/Model%E2%80%93view%E2%80%93controller:
MVC was first described in 1979 by Trygve Reenskaug, then working on Smalltalk at Xerox PARC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged