Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
válasz
Peter Kiss #7863 üzenetére
szerintem pár száz sor nem olyan nagy táblázat, ami egyébként a legtöbb esetben 200 sincs.
ekkor az összes dátumhoz lejött az eredmény. Ha a dátumokra megírom az ajaxot, akkor ez a sormennyiség akár a 20-adára is lecsökken. Szóval ezek után jön a kérdés, hogy érdemes-e ajaxolni? Mert nem tudom jó-e az, ha folyamatosan mini lekérdezésekkel terhelik a szervert a felhasználók. Gondolom egy minimális időegység van, ami alatt nem képes a szerver egy feladatot végrehajtani, ezért lehet, hogy azt nem érdemes tovább bontani( mert ha megvan az, hogy x sort minimális idő alatt hoz le, akkor x/10 sort egymás után 10-szer ,ár 10-szer annyi idő alatt hoz le, ami ugye rosszabb) Szóval nem tudom meddig érdemes tovább bontani az adatmennyiséget ajaxolás szempontjából.
Remélem érthető volt a kérdésem és értelme is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged