- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felirat égetés filmre !!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
sioaltar #7019 üzenetére
ott is sokat írták a PHP fekete könyv c. könyvet , de voltak akik "szidták" mert elavult , php4.
Van belőle PHP5-ös kiadás is.php4 vs php5 ?
Egyértelműen PHP5, a 4-es felejtős, minden szempontból.Egyébként , én láttam már képzést amit úgy hirdetnek, hogy webprogramozó, ott gondolom elejétől végéig átrágnak mindent.
Vagy nem. Ilyen webfejlesztő okj képzések kb. annyit érnek, mint a papír, amire az oklevelet nyomtatják.Visszatérve a könyvekre, nekem itthon van pdf formátumban ilyen 24 óra alatt tanuljunk meg "php-ül" könyv, gondoltam azzal kezdem, de ha tré akkor hanyagolom.
Igazából abból is lehet tanulni, meg minden, a baj vele, hogy felületes tudást ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PR-Telecom
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged