- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hogyan tárolsz képet az adatbázisban?
Például a mysql-ben a különböző blob típusú mezők erre vannak.Valószínűleg azért ajánlják mindenhol a link tárolását az adatbázisban, mert csak azt lehet megcsinálni.
Nem. Azért ajánlják, mert sokkal egyszerűbb megcsinálni.ha valaki megcsinálná azt, hogy mondjuk egy jpeg képnek a szerkesztőben látható tartalmát tárolná el adatbázisban, majd úgy hívná elő, hogy abból jpeg-kép szülessen, akkor hááát igencsak ki lehetne nevetni
Én már megcsináltam párszor, kezdhetsz nevetni.Ott adatot tárolsz, nem konkrétan fájlokat, majd ezeket előhívogatod, ahol szükséged van rá.
Egy file tartalma is adat. -
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bocs, igazad van. Elég nagy butaságot írtam.
Másik téma:
Nekem most egy videotékát kell megcsinálnom. A következő a gondom.
Ugye ki lehet venni a filmeket és ezt egy kölcsönzés táblában eltárolom, hogy melyik hordozót vette ki, ami egy kulcs és hogy ki vette ki, ami tagsági szám, illetve még a kivitel és visszahozás időpontját tárolom el.
Kivitel kulcs,illetve a fentebb említett másik kettő kulcs külső.
Nah az a gondom, hogy csak azokat szeretném megjeleníteni a kölcsönzési listában,amik éppen bent vannak a tékában, ami kölcsönzés alatt van azokat ne mutassa. Ezt sajnos semmilyen lekérdezéssel nem tudtam megoldani, csak részben jó megoldással.
Valami ötletet tudnál/tudnátok erre adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest