Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Értem... Akkor a hash készítés nem lesz egy nehéz történet... Az milyen ötlet lenne ha nem is hashelnék hanem csak ellenőrizném hogy létezik-e a topic, és a hsz amire megy a válasz?
Ahogy látom itt PH!-n sincs túlbonyolítva. Csak a topicot, hogy mire megy a válasz (ha válasz) és az url-t tartalmazza hogy hová küldjön vissza...A felület nem egy nagy durranás jelenleg, így újratervezéssel sincs nagy gond... Hogy lenne érdemes megoldani?
Symfony meg ez a keretrendszeres dolog nekem magas, és ezért ilyesmit nem használok...
HA nagyűrlapozok akkor viszont marad az a törlési megoldás egy adott hsz-re hogy delete.php?comment=x, és itt is az a gond hogy könnyen lehet manipulálni. Vagy ha ellenőrzöm a topikot és a hsz-t akkor is. De itt mondjuk ellenpélda hogy olyat rakok csak be adminnak akiről feltételezem hogy nem tervezi szétlökni a fórumot... Vagy csak elrejteni tudja a kommentet amit meg én tudok törölni vagy visszaállítani...Ajax-xal hogy lehetne megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kedvenc zene a mai napra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- XPEnology
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest