- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Lacces #14296 üzenetére
Még a régi tárhelyen feltörték az oldalt és átírták a header.php-t.
Ezt helyrerakták akkor (találtam a téma mappában egy ugyanolyan nevű, de a végén egy aláhúzást tartalmazó mappát, ami a témát tartalmazza)Mivel nem működött a jobb oldalsáv, "kínomban" a WP sablonválasztó részén újra kiválasztottam ugyanazt a témát. Természetesen a hackelt verzió köszönt be. Itt kezdtem nézelődni a téma mappában és találtam az előbb írt tartalmat. Kicseréltem a header.php-t a másik mappában lévőre, de pontosan ugyanaz az eredmény: jobb oldalsáv nincs.
A srác aki átrakta az oldalt mókolt-e vele azt nem tudom. Szóltam barátomnak, hogy jó lenne a régi tárhelyről lementett fájlokat megkapnom, de nem tudja elérni a srácot. Viszont adtál egy ötletet. Benézek cpnle-be, mert elvileg napi mentése készül a tárhelyről, hátha korábbi mentésből tudok valamit kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bluetooth-headsetekről általában
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest