Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Egy admin felületen listázok szűkítésekkel, rendezésekkel. Viszont lapozhatóra szeretném megcsinálni a listát. Egy univerzális függvényt szeretnék készíteni, ami több listát is tud lapozni.
Az átalakított sql query megmondta volna, hogy összesen mennyi találat van így az egy oldalra listázható elemek számával osztva megkaptam volna az oldalak számát.
Viszont az univerzalitás ugrott, mivel a listákban a WHERE-t bent kell hagynom a pontos darabszám miatt, viszont több táblából munkálkodó lekérésről beszélünk, ahol a tábláknak alias-ok vannak megadva. Így a COUNT(id) nem mindig megfelelő, időnként alias kerül az `id` elé.
Inkább olyan függvényt írtam, ami kap egy paramétert és ez alapján saját kérést állít össze a lapozó működéséhez.Nem tudom mennyire volt érthető. De én is úgy láttam, hogy a kérésben nem érdemes ügyeskedni. Felesleges hibaforrás.
Viszont a reguláris megoldás érdekel. Tanulnivaló csak nehezen értelmezhető még számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Fractal Meshify 2 Compact RGB PC ATX Ház
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi