- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Őőőő, itt most szerintem egy kicsit továbbmentél az elképzelésekben, mint kellett volna. Sima, otthoni felhasználású webszerverekről beszéltünk csupán, arról, hogy nem biztos, hogy Windows-on érdemes az Apache-ot erőltetni, amikor ott van a beépített IIS is, aminek ráadásul teljesen jól kezelhető grafikus felülete van, és tök felesleges az embernek szopatnia magát az Apache konfigbuzerálásával, ha nem muszáj.
Én legalábbis jobban szeretem az érdemi fejlesztésre fordítani az időmet, mint a szerverrel való szarakodásra.Tehát itt nem arról beszéltünk, hogy nagyvállalati környezetbe mi a jó, és úgy általában Windows vagy Linux, hanem hogy Windows-ra kinek min jó fejleszteni otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI tervezheti az Apple chipeket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged