Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Webkamera topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Őőőő, itt most szerintem egy kicsit továbbmentél az elképzelésekben, mint kellett volna. Sima, otthoni felhasználású webszerverekről beszéltünk csupán, arról, hogy nem biztos, hogy Windows-on érdemes az Apache-ot erőltetni, amikor ott van a beépített IIS is, aminek ráadásul teljesen jól kezelhető grafikus felülete van, és tök felesleges az embernek szopatnia magát az Apache konfigbuzerálásával, ha nem muszáj.
Én legalábbis jobban szeretem az érdemi fejlesztésre fordítani az időmet, mint a szerverrel való szarakodásra.Tehát itt nem arról beszéltünk, hogy nagyvállalati környezetbe mi a jó, és úgy általában Windows vagy Linux, hanem hogy Windows-ra kinek min jó fejleszteni otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Windows 11
- HBO Max
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest