Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem, szerintem ezt meg tudjuk oldani mi is, moderátorok nélkül...
Remélhetőleg eléggé rászálltunk ahhoz, hogy megértse a lényeget (hogy menjen innen, ha nem tetszik a rendszer
).
Miért szereted te ennyire a modikat?
Tök felesleges bevonni őket, most mondják ugyanazt neki, mint mi? Semmi értelme, ez csak ilyen nevetséges erőfitogtatás lenne (korábban is ugyanezt magyaráztam neked, amikor ezt velem szemben játszottad el, vagy mással, azóta sem változott a véleményem erről
).(#11866) PazsitZ :
"Én lassan emiatt a hozzáállás miatt fogom törölni már az értesítést erről a topikról"
Na igen. Örültem, hogy végre érdekes témáról van szó, erre valaki ebbe is beleugat, hogy ne. (ráadásul újonc, 25 szakmai topicban tett hozzászólással, 6 ebből itt született, és csupán 1 db (!!) vágott ténylegesen a témába)Amúgy bocsi, itt a felsorolásban véletlenül fordfairlane-t írtam PazsitZ helyett.
(pedig az említett illető nem járt errefelé régóta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelszókezelők
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GYÖNYÖRŰ 286 Számítógép
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélhetőleg eléggé rászálltunk ahhoz, hogy megértse a lényeget (hogy menjen innen, ha nem tetszik a rendszer
).
Tök felesleges bevonni őket, most mondják ugyanazt neki, mint mi? Semmi értelme, ez csak ilyen nevetséges erőfitogtatás lenne (korábban is ugyanezt magyaráztam neked, amikor ezt velem szemben játszottad el, vagy mással, azóta sem változott a véleményem erről
).