- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #11603 üzenetére
Hálozatok tantárgyból néztük meg, mert rákérdeztem, wget, telnet stb. wifishark, hogy behúzás melyik gyorsabb, aztán így rákérdeztem, hogy a java platform melyiket használja, aztán kitértünk a php-ra is. Igaz annyira nem néztem meg, hanem a módszer amire épül azt beszéltük át. Igen itt ferdítettem.... ha így nézzük
, hanem a matematikai hátterét vizsgáltuk meg a módszernek
(Nem vagyok penge matekból, csak szeretem) Mint az algoritmusok tantárgyaknál is akinek ismerős...
Amúgy valahol van is erről leírás a neten, valamelyik amcsi egyetem honlapján találkoztam, ahol ki volt elemezve.Engem mindig is érdekelt az ilyesmi. Meg hogyan zajlanak ezek hardver közeli szinten... Feltételeknél melyiket értékeli gyorsabban, false vagy true, rövidzárak alkalmazása, bitenkénti átfordítás stb.
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #11603 üzenetére
Szerintem igazából innen ízlés kérdése, kinek melyik tetszik. Nálam a debug modul print_r el rakja ki az infókat, de valószínű a var_dump-al is pont ennyire meg lennék elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest