- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja hogy így flat tárolás, így már minden világos, elsőre másra gondoltam.
Az utána következő "programozás alapjai órát" nem tudom, nem inkább mobalnak szántad-e...
Én annyira kérdeztem rá fordfairlane-től, hogy magával az elképzeléssel mi a baj, hogy a nézetben kapsz egy egymásba ágyazott listát, nem arra, hogy az mire jó és hogyan kell bejárni.(Mondjuk én is értékelem a lelkesedést.
)
(#10363) fordfairlane :
ja OK, szóval ezek szerint az a probléma vele, hogy nem feltétlenül tudod, milyen komplexitású mondjuk egy egymásba ágyazott lista, és bizonyos feltételek döntik el, mi szerint kellene bejárni, milyen mélységig, stb., és ezek a komplex döntések meg pont, hogy nem a view-ban kellene, hogy megszülessenek. Így már teljesen világos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Thermaltake Level 10M gaming mouse egyedi gamer egér
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest