Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Speeedfire:
Mert elfelejtettem bekapcsolni(és elég csak a keresőbarát url-t)
Sk8erPeter:
Igen, azt használom, rocketthemenél van membershipem.
Többnyire egyetértek amit mondasz, a drupal tényleg sokkal komolyabb, a joomlának még a mai napig vannak hülyeségei, amikkel együtt kell élni. Egész egyszerűen azért maradtam ennél, mert anno volt egy nagyon jó kurzusom, és megtetszett (ez még az előtt volt, hogy php-t tanultam volna), pont amiatt hogy viszonylag egyszerűen és gyorsan lehet vele kompromisszumok mellett egy oldalt összerakni. Majd annyira megtetszett, hogy már 2 éve én tartom ezt az órát, és egész egyszerűen maradtam ennél.
A felhasználókezeléses részre visszatérve, a joomla régi verziójában szörnyű volt, ugye még a mamboo öröksége. A 1.6osban ráncfelvarráson esett át, de szvsz még most sem az igazi.
Drupalban nem vagyok annyira otthon, de úgy vélem, ha valamire nem jó a Joomla, akkor nem a Drupálhoz nyúlnék, hanem sajáthozAzt hiszem ezzel Te is így lehetsz.
De nagyon tetszik a hozzáállásod, h. nem ócsárolod, hanem tényeket közölsz, és belátod, hogy az említett megkötések mellett a Joomla arra jó, amire. - a saját kód meg mindenre
A biztonsági kérdésre meg a megoldás, hogy frissíteni kell és kész. A legtöbb feltörés, mint általában mindig, hanyagságból adódik. Sajnos itt nem lehet magára hagyni a rendszert, hogy megcsináltam, megkapom a pénzt, és pá. Egész egyszerűen jön az értesítés, az updateről, és végig kell menni minden készített oldalon - ez az, amiről megfeledkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest