Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Speeedfire:
Mert elfelejtettem bekapcsolni
(és elég csak a keresőbarát url-t)Sk8erPeter:
Igen, azt használom, rocketthemenél van membershipem.
Többnyire egyetértek amit mondasz, a drupal tényleg sokkal komolyabb, a joomlának még a mai napig vannak hülyeségei, amikkel együtt kell élni. Egész egyszerűen azért maradtam ennél, mert anno volt egy nagyon jó kurzusom, és megtetszett (ez még az előtt volt, hogy php-t tanultam volna), pont amiatt hogy viszonylag egyszerűen és gyorsan lehet vele kompromisszumok mellett egy oldalt összerakni. Majd annyira megtetszett, hogy már 2 éve én tartom ezt az órát, és egész egyszerűen maradtam ennél.
A felhasználókezeléses részre visszatérve, a joomla régi verziójában szörnyű volt, ugye még a mamboo öröksége. A 1.6osban ráncfelvarráson esett át, de szvsz még most sem az igazi.
Drupalban nem vagyok annyira otthon, de úgy vélem, ha valamire nem jó a Joomla, akkor nem a Drupálhoz nyúlnék, hanem sajáthoz
Azt hiszem ezzel Te is így lehetsz.
De nagyon tetszik a hozzáállásod, h. nem ócsárolod, hanem tényeket közölsz, és belátod, hogy az említett megkötések mellett a Joomla arra jó, amire. - a saját kód meg mindenre
A biztonsági kérdésre meg a megoldás, hogy frissíteni kell és kész. A legtöbb feltörés, mint általában mindig, hanyagságból adódik. Sajnos itt nem lehet magára hagyni a rendszert, hogy megcsináltam, megkapom a pénzt, és pá. Egész egyszerűen jön az értesítés, az updateről, és végig kell menni minden készített oldalon - ez az, amiről megfeledkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- ASUS routerek
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo laptop adapter
- AKCIÓ!!! ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(és elég csak a keresőbarát url-t)
Azt hiszem ezzel Te is így lehetsz.