Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
milyen regex? sztem ő nem regexes megoldást akar.
én olyan template rendszert írtam (egy prog.hu-s írás alapján), amiben ilyen placemarkokat (helyőrzőket) helyezel el a html kódban, pl. nálam [[MEZŐNÉV]], a lényeg hogy ne hasonlítson a szokásos html elemekre. de ugyanígy lehet pl {{{MEZŐNÉV}}} is.
van a php-ban az strtr() függvény, ami egy sztringben egy asszociatív tömb kulcsainak megfelelő részeket kicseréli a kulcshoz rendelt értékekre. a sztring maga a template, a kulcsok a helyőrzők, az értékek a beillesztendő szövegek. frankón lehet automatizálni, pl adatbázisból berántod a szövegeket a tömbbe. de manuálisan is feltölthető a tömb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest