- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Egy egyszerű Blog oldal szerűségnél vagyok. Tervezési / kódolási mintához tudnátok adni egy igényes oldalt? Vagy személyes tippet.
Leírom itt:
Szóval rendben van, hogy vannak php fájlok, amiket az includes nevű könyvtárban tartunk. Itt amúgy úgy vettem észre, hogy segéd függvényeket, vagy segéd fájlokat / kiegészítőket tárolunk.
De amikor pl.: index.php, gallery.php fájlok vannak, akkor engem zavar a könyvek alapján, hogy úgy van benne a legtöbb helyen: A fájl elején a php kód, aztán utána html. Ez pedig nekem nem tetszik, nem tartom igényesnek.Esetleg az MVC patternt kövessem? De ez csak egy egyszerű blog oldal.
És esetleg még arra gondoltam, hogy a php kódokat, egy másik, külön php fájlban helyezem el. Az MVC még nekem egy picit összetett, hogy kisujjból kirázzam.
De írtam már ilyet, így azt "lemásolni" nem nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest