Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Egy egyszerű Blog oldal szerűségnél vagyok. Tervezési / kódolási mintához tudnátok adni egy igényes oldalt? Vagy személyes tippet.
Leírom itt:
Szóval rendben van, hogy vannak php fájlok, amiket az includes nevű könyvtárban tartunk. Itt amúgy úgy vettem észre, hogy segéd függvényeket, vagy segéd fájlokat / kiegészítőket tárolunk.
De amikor pl.: index.php, gallery.php fájlok vannak, akkor engem zavar a könyvek alapján, hogy úgy van benne a legtöbb helyen: A fájl elején a php kód, aztán utána html. Ez pedig nekem nem tetszik, nem tartom igényesnek.Esetleg az MVC patternt kövessem? De ez csak egy egyszerű blog oldal.
És esetleg még arra gondoltam, hogy a php kódokat, egy másik, külön php fájlban helyezem el. Az MVC még nekem egy picit összetett, hogy kisujjból kirázzam.
De írtam már ilyet, így azt "lemásolni" nem nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest