Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudnátok linkelni JÓL BEVÁLT képkezelő osztályt? Tudjon arányos átméretezést és testreszabható vízjelezést (pl. kép melyik sarkába legyen pakolva vízjel, vagy hogyan is legyek egész pontos, lássa el logóval a képet), ezenfelül ne rontson a kép minőségén.
DE még jobb lenne, ha esetleg túl nagy méret esetén (azalatt NE) le tudna faragni a méretből mégis úgy, hogy kicsit butít a képen, hogy ne foglaljon el olyan rohadt nagy helyet (bár igaz, sok esetben az igazán nagy méretű képek jó nagy kiterjedésűek is, ha átméretezek, valószínűsíthetően a méret is jelentősen csökken - de nem mindig van így, mindegy, lényeg, hogy legyen valahogy megoldva).Lehet, hogy ez így egyszerre sok, nem tudom, én implementáltam ezekhez hasonló jellegű függvényeket (a 'butítós' módszert leszámítva) még jóval korábban, amikor azért a jelenlegihez képest is bőven voltak hiányosságaim (most is rengeteg van), és elég időigényes lenne újból, igényesen megírni, szépen osztályba szervezve, megfelelő hibakezeléssel (pl. dobjon kivételt).
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest