Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Az lesz.
Csak egy kis idő kellene hozzá.
Mondjuk egyelőre élvezem azt, hogy mindent megírok magamtól, aztán majd úgyis jól rájövök a komolyabb keretrendszerek használatakor, hogy nem biztos, hogy sok értelme van mindent ab ovo megírni, ha már más úgyis megtette helyettem, mert akkor nekem csak a megfelelő függvényeket kell jól hívogatnom, és a megfelelő módosításokat elvégezni, aztán gyorsabban kész vagyok.Igen, én sem úgy értettem, hogy MVC-t csak OOP-szemlélettel lehet írni (ezért is csak azt írtam, hogy "eléggé megkönnyíti a munkát az MVC-nél"), de szerintem procedurálisan megírva azért sokkal önszívatósabb, nehezebb átlátni.

Mondjuk nem véletlenül találták ki az OOP-t, ha már hasonlít az emberi gondolkodás működéséhez, használjuk is ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak egy kis idő kellene hozzá.
Mondjuk egyelőre élvezem azt, hogy mindent megírok magamtól, aztán majd úgyis jól rájövök a komolyabb keretrendszerek használatakor, hogy nem biztos, hogy sok értelme van mindent ab ovo megírni, ha már más úgyis megtette helyettem, mert akkor nekem csak a megfelelő függvényeket kell jól hívogatnom, és a megfelelő módosításokat elvégezni, aztán gyorsabban kész vagyok.