Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
abteam2008
üzenetére
Tehát azt várod, hogy az adatbázisod és a konkrét kódod ismerete nélkül lekódolja neked bárki is, amit szeretnél? Nem fog menni. Tartok tőle, hogy senki sem fogja ilyen munkára szánni a szabadidejét amúgy sem, de így konkrétumok nélkül meg aztán garantált, hogy senki nem fog foglalkozni a dologgal.

Olvasgass ezzel kapcsolatos tutorialokat - pl. adatbázisból való kiolvasás módjai, majd az adatbázisbeli elemek lekérdezése PHP-n keresztül, stb., kódolj, juss el valameddig, aztán ha elakadtál, mutass kódot, akkor segítünk kijavítani. Vagy ha már munkát ajánlasz, akkor azt tálald úgy.
------
(#6480) Scobbyka:
hát ennyi alapján úgy tűnik, mintha az új szerverre nem lett volna megfelelően telepítve az eAccelerator.
Egyébként konkrét használat során van tényleges haszna ennek az eAcceleratornek? Én egyáltalán nem ismerem, nem hallottam még a hatékonyságáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest