Hirdetés
- HiMedia lejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
van egy érdekes problémám...
van egy mysql táblában (5-ös verzió) varchar mezőkben szöveg, melyben szerepelnek ő és ű betűk, de mikor php-ból lekérdezem és kiiratom ezeket csak ? -et tesz a helyére
mi lehet a baj? lehet hogy a karakter kódolása a rossz? (alapból CHARSET=latin2 van beállítva a táblákban)
más: IE-t annyira megutáltam meginn, igaz csak 6-ossal néztem, pl van ilyen a táblában: <td align='left'> és akkor a mezőben a szöveget nem balra helyezi, hanem középre... miért??
meg a másik hogy táblákat egymás mellé rakok, 4-et és az első háromnak a style-ja az float:left, és ff-ben helyesen egymás mellé rakja a 4 táblát, de ie-ben nem.. az utolsó táblát egy sortöréssel lejjebb teszi. tudom az utóbbi 2 nem egészen ode jön, de hátha tud valaki segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest