Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
Narancs #4719 üzenetére
Sajnos az ilyen CMS cuccok igénylik a normális tárhelyeket. Pl. Mediacenter, ezen nekem Joomla és WP röhögve megy. Ha ki van fizetve ha nem, érdemes elmenni máshova. Mivel évi 10ezer egy jobb tárhely nem hiszem, hogy egy kicsit komolyabb cégnek ez érvágás, cserébe egy stabil tárhelyet kaphatnak. Amikor én valakivel leülök weblapról beszélgetni azzal kezdem, hogy kell egy profi tárhely ez évi 10+ k, ha erre nem áldoz akkor kár folytatnunk a beszélgetést mert ez mindennek az alapja. Szerencsére idáig 10 ből 9 emberrel sikerült megértetnem, hogy mindenki érdeke, hogy a weblapja egy profi tárhelyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest