- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy milyen ingyenes tartalomkezelőt ajánlanátok nekem (joomla, php-nuke, stb...) amivel létretudnék hozni egy komolyabb portált...
régen használtam joomlát és php-nuke-ot, de előbbivel nagyon sokat szívtam, az utóbbi jó volt, de azt vagy 4-5 éve nem használtam így nem tudom, hogy "hol tart jelenleg..."
az elképzelés amiknek meg kellene felelnie..:
- gyors, akár több 100 user esetén is
- olyan plugin(ok)/modul(ok) amivel a userek tudnak feltölteni saját maguknak ezt-azt (videó, képek, mp3-ak)
- webshop
- minden user oldalára lehet írni nyilvános kommentet és privát üzeneteket is lehet könnyedén váltaniehhez mit ajánlanátok, amivel nem szívnék túl sokat, bár tudom, hogy rohadt nagy fába akarom vágni a fejszémet ismételten
remélem érthetően írtam le mindent
segítségeket meg előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest