Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- ASRock lapok általában
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21767 üzenetére
Nincs itt nagy fa.
Csak elfelejtettétek a kezdetet.
Egy kezdőnek amíg nem sajátítja el a for ciklust, addig a for each össze zavarja. Vagy a kezdő aki most használja először az if -et azt a ternary operator teljesen megbolondítja.
Hiába írjátok, hogy az csak más színű festék.
Ez az első sql -em. Sqlite -val kezdtem, minden más össze zavar.
Ha eddig nem kellett szerver és felhasználó, akkor most nem tudom hova mi.
Nem kapkodni kell, hogy ez is kicsit, az is kicsit.
Be kell fejezzem ezt sqlite-val és utána máshogy.
Ezt írtam az elején is, hogy mindenhol máshogy van ugyanaz, mire 1 hét után elmondtátok, mert az sqlite, meg a mysql...stb
Ez nekem borzasztó zavaró, fogalmam sincs mi melyik.Az hogyha meg felhasználónevet felveszek, kiolvasok, módosítom...stb azzal semmit se tanulok.
Az hamis siker. Az összetett feladaton való bukkanók megoldása visz előre a tanulásban.
Nem mindenki magol. Én nem tudok magolni, meg kell értenem és utána tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fűnyíró topik
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest