Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlet!
PHP-ben mySQL kapcsolatot hozok létre. Évek óta dolgozom vele hiba nélkül, és ami azt illeti, most sincsen hiba.
Csak éppen most vettem észre egy problémát, amit nem taglal az iskolapad.
Nézzük:$conn = @mysqli_connect(
$serverDatas['baseName'],
$serverDatas['userName'],
$serverDatas['password'],
$serverDatas['dataBase']
);
if(!$conn) {
die("Kapcsolódási probléma: " . mysqli_connect_error());
}Lehetne @ nélkül is, lényegtelen. Azt ugyanis arra használtam, hogy elkapja az esetleges PHP hibákat.
Felfedeztem azonban, hogy ez nem így van. Ha hiba történik (hibás jelszó, rossz db név, stb.), a "$conn = ..." sorban Fatal Error-t eredményez, úgyhogy az életben nem fog eljutni addig, hogy ellenőrizze: A függvény mosttruevagyfalseértékkel tért vissza?Azonban amit itt leírtam, hogy ez a 'módi', így oktatják. De minek, ha semmit sem ér? Ha a program soha nem jut el addig a pontig?
Ti ismertek esetleg olyan megoldást, ami megfogja a PHP hibákat amire valaki egyszer a @-ot javasolta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest