- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
pelyib #20665 üzenetére
Köszi!
Hát nem nagyon látok semmit, hiba nincs, egy warning van: crbug/1173575, non-JS module files deprecated.
SZERK.: mondjuk ahogy gyors utána olvastam, valakinek pont ugyanezt az ERR_CONNECTION_REFUSED hibaüzenetet dobta ugyanezzel a warninggal.
Amúgy egy pillanatra az Edge-ben is bejött egy "A lap nem jeleníthető meg" oldal, ott pont DNS problémát írt, de csak egy pillanatig volt az oldal, aztán ment tovább jól az oldal és Edge/Firefox alatt továbbra is megy jó, de Chrome-mal nem.
Nem tudok rájönni. Mondjuk egy olyan valaki csinálta, aki most végzett valamilyen tanfolyamot, tehát kezdő, de a PHP részét segített neki valaki összerakni. Én szintén nem vagyok perfekt PHP-ban, úgyhogy neki sem állok átnézni, felesleges, max. a nagyon szembetűnő hibákat veszem észre. De ez, hogy csak egy böngészőt érint és nincs semmi hibaüzenet szerveroldalról, így nagyon nehéz...
Az általam csinált weboldalak, meg amiket nem én csináltam, de az én szerveremen futnak, minden tökéletesen megy évek óta, szóval nem szerveroldali a hiba, ráadásul felraktam egy másik, otthoni szerveremre is, a helyzet azon is ugyan az, Chrome nem tudja megnyitni. De csak az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest