Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
pelyib
üzenetére
Köszi!
Hát nem nagyon látok semmit, hiba nincs, egy warning van: crbug/1173575, non-JS module files deprecated.
SZERK.: mondjuk ahogy gyors utána olvastam, valakinek pont ugyanezt az ERR_CONNECTION_REFUSED hibaüzenetet dobta ugyanezzel a warninggal.
Amúgy egy pillanatra az Edge-ben is bejött egy "A lap nem jeleníthető meg" oldal, ott pont DNS problémát írt, de csak egy pillanatig volt az oldal, aztán ment tovább jól az oldal és Edge/Firefox alatt továbbra is megy jó, de Chrome-mal nem.
Nem tudok rájönni. Mondjuk egy olyan valaki csinálta, aki most végzett valamilyen tanfolyamot, tehát kezdő, de a PHP részét segített neki valaki összerakni. Én szintén nem vagyok perfekt PHP-ban, úgyhogy neki sem állok átnézni, felesleges, max. a nagyon szembetűnő hibákat veszem észre. De ez, hogy csak egy böngészőt érint és nincs semmi hibaüzenet szerveroldalról, így nagyon nehéz...
Az általam csinált weboldalak, meg amiket nem én csináltam, de az én szerveremen futnak, minden tökéletesen megy évek óta, szóval nem szerveroldali a hiba, ráadásul felraktam egy másik, otthoni szerveremre is, a helyzet azon is ugyan az, Chrome nem tudja megnyitni. De csak az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest