Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
pelyib
üzenetére
Köszi!
Hát nem nagyon látok semmit, hiba nincs, egy warning van: crbug/1173575, non-JS module files deprecated.
SZERK.: mondjuk ahogy gyors utána olvastam, valakinek pont ugyanezt az ERR_CONNECTION_REFUSED hibaüzenetet dobta ugyanezzel a warninggal.
Amúgy egy pillanatra az Edge-ben is bejött egy "A lap nem jeleníthető meg" oldal, ott pont DNS problémát írt, de csak egy pillanatig volt az oldal, aztán ment tovább jól az oldal és Edge/Firefox alatt továbbra is megy jó, de Chrome-mal nem.
Nem tudok rájönni. Mondjuk egy olyan valaki csinálta, aki most végzett valamilyen tanfolyamot, tehát kezdő, de a PHP részét segített neki valaki összerakni. Én szintén nem vagyok perfekt PHP-ban, úgyhogy neki sem állok átnézni, felesleges, max. a nagyon szembetűnő hibákat veszem észre. De ez, hogy csak egy böngészőt érint és nincs semmi hibaüzenet szerveroldalról, így nagyon nehéz...
Az általam csinált weboldalak, meg amiket nem én csináltam, de az én szerveremen futnak, minden tökéletesen megy évek óta, szóval nem szerveroldali a hiba, ráadásul felraktam egy másik, otthoni szerveremre is, a helyzet azon is ugyan az, Chrome nem tudja megnyitni. De csak az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Raspberry Pi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest