Hirdetés
- OLED TV topic
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Kérnék egy kis segítséget

Adott egy letöltő oldal, ahol az adott alkalmazáshoz a platformokat kéne beállítani úgy, hogy később szűrni lehessen.
Például ha felrakom a Firefox böngészőt, akkor az jelenjen meg alapjáraton, de ha valaki szűr iOS-ra, Androidra vagy épp Windows-ra, akkor is jelenjen meg mint találat.
Ezt az egészet egy MYSQL táblában tartanám.
Első körben jött az ötlet, hogy legyen egy platform oszlop, text típussal. Ide mehetnének vesszővel a platformok, de mivel ember tévedhet, ezért jobb lenne a checkbox.
Tehát jelenlegi ötletem, hogy csinálok inteket: Android, iOS, Windows és Linux, aztán adott letöltésnél checkbox állítja hogy 0 vagy 1, attól függően, hogy adott platformra elérhető-e az adott program.
Milyen ötlet ez az utóbbi?
Gondoltam még arra is, hogy checkboxokkal megoldani, és azok írnák bele egy textbe felvesszőzve, de későbbi szűrésnél ez nem tudom mennyire bonyolítaná a dolgokat.
Mi lenne itt a legjobb megoldás?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- Fotospeed Camerastrap F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi