Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyira nem jó, hogy csak úgy pl. másodpercenként futtassak valamit, mert amúgy csak akkor kell futnia, amikor valaki nézi az oldalt. Különben minek generálja a hálózati forgalmat, meg terhelje a szervert? (A szerver egy OpenWrt alapú router, nincs semmi erőforrás.)
Iframe meg, azzal legalább működik
Tegnap kipróbáltam, lett egy PHP oldal, amiben ott van a shell script meghívása exec-cel, ezt betettem egy iframe-be, azt már tudom frissíteni Javascripttel. Ez is balta, de meg lehet rá csinálni azt, hogy változóban legyen a frissítési időköz, és pl. lehessen állítani, milyen gyakran frissül.
Az este nagy részét gúglizással töltöttem, hogy hogyan lehetne ezt PHP-ben megoldani
De az időzítésre nem találtam értelmes megoldást, a shell scriptet meg PHP-ből a legegyszerűbb hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest