- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
"Én ezt ajánlom: [link]
Bocs, de engem rohadtul tud zavarni ha valaki nem használ ékezetet, vagy az hogy ilyeneket ír hogy "XD"."
Hú, hogy mennyire szívemből szóltál.
Ez az ikszdézés amúgy különösen rettentő retardált dolog, amikor ott vannak az előredefiniált smiley-k, ha nagyon akarja.
Mondjuk felőlem ikszdézhetne többet is, ha legalább tudna magyarul és értelmesen írni+fogalmazni.(#16657) tothjozsi96:
Igaz, hogy ez JavaScripthez kapcsolódik, de a különböző nyelvek (itt: HTML, CSS, JS) tényleges elválasztásáról szerintem egy nagyon jó link (amit még régen berakattam a JavaScript topic összefoglalójába is, hogy szem előtt legyen):
http://www.slideshare.net/fgalassi/refactoring-to-unobtrusive-javascript
Most nyilván egy PHP-kódot totálisan szétválasztani a generált HTML-kódtól igen nehéz lenne, és a template-ezéssel sincs szétválasztva, csak legalább kezelhetőbbé van téve a kód, nincs totális kutyulódás a kódban, így a logika elválik. A rétegezést nem véletlenül találták ki.(#16659) fordfairlane:
"Jó akkor úgy írom, hogy szétebbenválasztani. A nézetet széttebben szokták választani"
Azért ezek is szép magyar szavak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- XPEnology
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk felőlem ikszdézhetne többet is, ha legalább tudna magyarul és értelmesen írni+fogalmazni.