Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #16649 üzenetére
"Én ezt ajánlom: [link]
Bocs, de engem rohadtul tud zavarni ha valaki nem használ ékezetet, vagy az hogy ilyeneket ír hogy "XD"."
Hú, hogy mennyire szívemből szóltál.
Ez az ikszdézés amúgy különösen rettentő retardált dolog, amikor ott vannak az előredefiniált smiley-k, ha nagyon akarja.Mondjuk felőlem ikszdézhetne többet is, ha legalább tudna magyarul és értelmesen írni+fogalmazni.
(#16657) tothjozsi96:
Igaz, hogy ez JavaScripthez kapcsolódik, de a különböző nyelvek (itt: HTML, CSS, JS) tényleges elválasztásáról szerintem egy nagyon jó link (amit még régen berakattam a JavaScript topic összefoglalójába is, hogy szem előtt legyen):
http://www.slideshare.net/fgalassi/refactoring-to-unobtrusive-javascript
Most nyilván egy PHP-kódot totálisan szétválasztani a generált HTML-kódtól igen nehéz lenne, és a template-ezéssel sincs szétválasztva, csak legalább kezelhetőbbé van téve a kód, nincs totális kutyulódás a kódban, így a logika elválik. A rétegezést nem véletlenül találták ki.(#16659) fordfairlane:
"Jó akkor úgy írom, hogy szétebbenválasztani. A nézetet széttebben szokták választani"
Azért ezek is szép magyar szavak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest