Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
"Én ezt ajánlom: [link]
Bocs, de engem rohadtul tud zavarni ha valaki nem használ ékezetet, vagy az hogy ilyeneket ír hogy "XD"."
Hú, hogy mennyire szívemből szóltál.
Ez az ikszdézés amúgy különösen rettentő retardált dolog, amikor ott vannak az előredefiniált smiley-k, ha nagyon akarja.
Mondjuk felőlem ikszdézhetne többet is, ha legalább tudna magyarul és értelmesen írni+fogalmazni.(#16657) tothjozsi96:
Igaz, hogy ez JavaScripthez kapcsolódik, de a különböző nyelvek (itt: HTML, CSS, JS) tényleges elválasztásáról szerintem egy nagyon jó link (amit még régen berakattam a JavaScript topic összefoglalójába is, hogy szem előtt legyen):
http://www.slideshare.net/fgalassi/refactoring-to-unobtrusive-javascript
Most nyilván egy PHP-kódot totálisan szétválasztani a generált HTML-kódtól igen nehéz lenne, és a template-ezéssel sincs szétválasztva, csak legalább kezelhetőbbé van téve a kód, nincs totális kutyulódás a kódban, így a logika elválik. A rétegezést nem véletlenül találták ki.(#16659) fordfairlane:
"Jó akkor úgy írom, hogy szétebbenválasztani. A nézetet széttebben szokták választani"
Azért ezek is szép magyar szavak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk felőlem ikszdézhetne többet is, ha legalább tudna magyarul és értelmesen írni+fogalmazni.