Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #16419 üzenetére
Amire reagáltál, abban mondjuk én a webszerver megírására gondoltam, nem a kész progi elindítására, mármint ez csak azért volt érdekes, mert nem valami mágia van a hordozható webszerver mögött sem. De végül is ez a beépített webszerver is ezt igazolja.
Mi ez a túláradó jóindulat?Úgy örülök, hogy hosszú idő után megjelentél, hogy gyorsan lecsapj erre a lehetőségre...
(#16418) Zedz :
Áh, hosszú, bevallom, lusta vagyok összeszedni a szempontokat, volt is már sok szó a topicban a nyelv furcsaságairól, a gyengén típusosságából és magának a nyelvnek a hibáiból vagy rossz koncepcióiból sok kényelmetlenség adódik. De az tény, hogy nekiesni magának a fejlesztésnek pofonegyszerű a segítségével, ez előnye is és hátránya is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest