Hirdetés
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A segítségetekre / véleményetekre lenne szükségem.
Készítettem egy cookie-t, amit tömbként kezelek, és az elemein foreach-el megyek végig. Eddig érzésem szerint még működik a dolog, mert echo-val kiírja, hogy melyik elemnél tart éppen, tehát a bejárás rendben van.
A probléma, hogy van egy SQL lekérdezésem is, és én azt szeretném elérni, hogy minden egyes ciklusban más-más SQL lekérdezés fusson le - a cookie tartalmának megfelelően, és a problémám igazából az, hogy nem tudok belenyúlni az SQL parancsba minden ciklusban.Sablonosan ez a helyzet:
foreach($c as $value){
$sql = "SELECT * FROM tabla WHERE id=$value"; //ez így persze nem fut le, de a lényeget értitek...
[...]
}
Azt szeretném elérni, hogy a $value értéke minden egyes ciklusban változzon meg, a $c aktuális értékére (ez meg is történik), és ezzel az új értékkel fusson le a lekérés (ez már nem). Ezt hogy tudom elérni?
A konkrét helyzet: a cookie-ban számok vannak, amik egy bevásárlókosár egyes elemeinek indexei (amiket kosárba rakott a felhasználó), és a kosár tartalmát szeretném kilistázni, ezért lenne szükségem az aktuális index-szel történő lekérdezésre.
Szerintem a kód maga jó, mert ha manuálisan átírom a WHERE záradékban az indexet, akkor azokat listázza ki, amik a kosárban vannak.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Gumi és felni topik
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest