- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- OLED TV topic
- RAM topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A segítségetekre / véleményetekre lenne szükségem.
Készítettem egy cookie-t, amit tömbként kezelek, és az elemein foreach-el megyek végig. Eddig érzésem szerint még működik a dolog, mert echo-val kiírja, hogy melyik elemnél tart éppen, tehát a bejárás rendben van.
A probléma, hogy van egy SQL lekérdezésem is, és én azt szeretném elérni, hogy minden egyes ciklusban más-más SQL lekérdezés fusson le - a cookie tartalmának megfelelően, és a problémám igazából az, hogy nem tudok belenyúlni az SQL parancsba minden ciklusban.Sablonosan ez a helyzet:
foreach($c as $value){
$sql = "SELECT * FROM tabla WHERE id=$value"; //ez így persze nem fut le, de a lényeget értitek...
[...]
}
Azt szeretném elérni, hogy a $value értéke minden egyes ciklusban változzon meg, a $c aktuális értékére (ez meg is történik), és ezzel az új értékkel fusson le a lekérés (ez már nem). Ezt hogy tudom elérni?
A konkrét helyzet: a cookie-ban számok vannak, amik egy bevásárlókosár egyes elemeinek indexei (amiket kosárba rakott a felhasználó), és a kosár tartalmát szeretném kilistázni, ezért lenne szükségem az aktuális index-szel történő lekérdezésre.
Szerintem a kód maga jó, mert ha manuálisan átírom a WHERE záradékban az indexet, akkor azokat listázza ki, amik a kosárban vannak.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged