Új hozzászólás Aktív témák

• DanielK

addikt

válasz Sk8erPeter #12928 üzenetére

1. nem veszem zokon, pont amiatt, hogy kezdő vagyok! Imádom a php-t, ezért is tanulom idősebb fejjel. Tanulni meg úgy lehet, ha próbálkozom valamivel és más, aki jártasabb esetleg megmondja, hogy az pedig nem jó úgy. Szóval nyugodtan, írj, én örülök neki. ;)
    2. Én is leírom a dolgokat, hogy mit és miért gondoltam úgy:

Azért nem jó megoldás, mert undorító. Ez a "célt elértem vele,... -> ezzel tisztában vagyok én is, de mivel a kódokba nem látunk bele, többet nem nagyon tudunk neki segíteni (magát a dolgokat kellene újraírnia, de ahogy kivettem, ezt nem tenné meg)

"javascripttel újratöltöd az oldalt vagy ajaxxal a divet."
    Ez viccnek is rossz...
    -> szerintem az iframes gányolásnál még mindig jobb :P

"de miért akarod eltüntetni? ez nem szokás, főleg, ha új üzenetet akar küldeni neked. nem felhasználóbarát... :N"
    Bocs, de ezt is muszáj kommentálnia valakinek, és most megint én leszek...
    -> igazad van, nem pontosítottam. Úgy kellett volna megkérdeznem, hogy: ebben a formában miért szeretné eltüntetni? (Szerintem ez szebb megoldás: session alapján tünteti el - és kitesz egy gombot, hogy új form kitöltése. Miután újra a kapcsolati részre kattint újra bejön a form, így nem láttam értelmét kitenni). Amin dolgozom lap, úgy oldottam meg, hogy a form fölé kiteszi a köszönjük szöveget, de alatta ott a form (designban is jobb nekem, mert a footer részre tettem)

"Mondjuk én jobb szeretem a mézesbödön (honeypot) ellenőrzésket (kevesebb hely is kell neki). Persze az kevésbé hatásos, mint a racaptcha, de felhasználóbarátabb."
    Ez így nem feltétlenül igaz, hogy kevésbé hatásos. Attól függ,....
    - > itt sem volt pontos a fogalmazásom. Ebben igazad van - > hasonlót használok én is, így nem feltétlenül rosszabb, mint a captcha, de ez megvalósítás kérdése (pl. láttam javascriptes mézesbödönt is, hát az nem 100-as)

Köszönöm a kiigazítást! :K

Új hozzászólás Aktív témák