Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
Üdv mindenkinek.
a problémám a következő.
Ezt a contact formot szeretném használni az oldalamon. iframe-ba illesztve tökéletesen működik, de fix magasságot tudok megadni az iframe-nak. Ez nem annyira tetszik.
A másik megoldás, hogy beillesztem az oldalba.
Ez 95%-ban sikerült is, de ezt a részt nem sikerül megoldanom.
$formproc->SetFormRandomKey('gkEFthfv6gvGAuL');if(isset($_POST['submitted']))
{
if($formproc->ProcessForm())
{
$formproc->RedirectToURL("thank-you.html");
}
}ennek a kódrészletnek az a feladata, hogy ha az elküldésre nyomtam és a folyamat végbement, akkor a form helyébe írja ki a thank-you.html tartalmát.
echo-val ki tudom íratni, de akkor a form fölött jelenik meg és a formba beírt értékeket is visszaadja, ráadásul, karakterhibákkal.
Ez alatt közvetlenül ez a sor szerepel, ezt szeretném valahogy, ha ennek a helyére kerülne az oldal.<?php include_once('./contact/contactform.php');?>
Természetesen a fenti kódrészlet php tagek között van, csak nem akartam az egészet beírni.
Ha valakinem lenne ötlete, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest