- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Mini PC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

futár senior tag Üdv mindenkinek. 
 a problémám a következő.
 Ezt a contact formot szeretném használni az oldalamon. iframe-ba illesztve tökéletesen működik, de fix magasságot tudok megadni az iframe-nak. Ez nem annyira tetszik.
 A másik megoldás, hogy beillesztem az oldalba.
 Ez 95%-ban sikerült is, de ezt a részt nem sikerül megoldanom.
 $formproc->SetFormRandomKey('gkEFthfv6gvGAuL');if(isset($_POST['submitted'])) 
 {
 if($formproc->ProcessForm())
 {
 $formproc->RedirectToURL("thank-you.html");
 }
 }ennek a kódrészletnek az a feladata, hogy ha az elküldésre nyomtam és a folyamat végbement, akkor a form helyébe írja ki a thank-you.html tartalmát. 
 echo-val ki tudom íratni, de akkor a form fölött jelenik meg és a formba beírt értékeket is visszaadja, ráadásul, karakterhibákkal.
 Ez alatt közvetlenül ez a sor szerepel, ezt szeretném valahogy, ha ennek a helyére kerülne az oldal.<?php include_once('./contact/contactform.php');?> Természetesen a fenti kódrészlet php tagek között van, csak nem akartam az egészet beírni. 
 Ha valakinem lenne ötlete, azt megköszönném! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest