Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy baromi egyszerű oldalt magamnak, de most a kódolásra nem akarok időt pazarolni. Az otthoni hobbi projektjeimet szeretném vele egy helyre összeszedni. Forráskódok, szövegek és képek. Ez eddig mezei HTML, ami jelenleg is megy, de a forráskódokat szeretném, ha úgy jelenne meg, mint mondjuk a Notepad++-ban, tehát színezve, sorszámozott sorokban és kimásolhatók legyenek. Erre a Geshi-t találtam, ami tényleg nagyon pöpec, de ebbe sajnos csak megjeleníteni tudom a beírt forrást.
Én viszont azt akarom, hogy ha feltöltöm egy mappába a forrásfájljaimat, akkor az adott oldal annak a tartalmát nyissa be és formázza a kiterjesztésnek megfelelően.
Van erre valami jó plugin?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest