Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello
Szeretnek egy kis segitseget/otletet kerni egy problema megoldasahoz.
Adott 4 adatbazis mindegyikben par tizezer rekord.
Ezekbol kellene egy 5. adatbazisba adatokat atmasolni kulonbozo feltetelek szerint.
Peldaul:
kell x feltetel szerint mind a 4 bol 500 rekord
kell y feltel szerint mindegyikbol 1000 rekord
es igy meg van vagy 10-15 ilyen feltetel.En azt a teljesen faek egyszerusegu megoldast hasznaltam hogy mindegyik adatbazisnak csinaltam egy tombot amibe belement az ahhoz tartozo osszes rekord.
Azert tettem igy mert ugy szeretnem felvinni az adatbazisba a rekordokat hogy azok keverve legyenek tehat ne legyenek egymas mellett az egy feltetel szerint letoltottek se illetve az egy adatbazisbol valok sem.
Ami a gond ezzel tobbek kozott az az hogy eleg sok memoriat eszik amit lehetoleg szeretnek elkerulni.
A kerdes az hogy hogyan lehet megoldani ezt az attoltest ugy hogy ne kelljen tombokbe toltenem az adatokat?Nem kizart hogy csak szamomra ertheto amit irtam szoval aki segiteni szeretne es nem ert valamit az nyugodtan kerdezzen tuti nem irtam le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- EVGA 850GQ - hibátlan, tesztelt, teljes szett - eladó!
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - féláron
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest