Hirdetés
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
sziasztok!
valaki segítsen ha tud mert én már a hajamat tépem lassan... admin felületet csinálok, már a sokadik ugyan ilyen fájlt írom, de ez nem akarja az igazat...lényeg az lenne hogy alapesetbe ha megnyitjuk a fájlt akkor kihozza az oldal tartalmát, de elhelyeztem egy módosításra mutató linket, ami szintin ugyan arra az oldalra mutat csak tartalmaz 2 paramétert, vagyis tartalmazna...
egyikkel megadom hogy a szerkesztés form jelenjen meg az oldalon, másikkal pedig egy adatott adok tovább form-nak.
problémám az hogy így nem működik a linkem:
<a href=page.php?menu=$menu&edit'>Módosítása</a>így pedig működik:
<a href=page.php?edit'>Módosítása</a>Az oldal újratöltésénél vizsgálom egy isset-el az edit paraméter létezését.:
if(isset($_GET['edit'])){
betöltendő tartalom...
}ui.: jah igen, a nem működik alatt azt értem hogy nem hozz be semmi... valamiért nem ad igazat a feltételnek szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest