Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Hali,
Az miért van, hogy nézek egy tutorialt és a logfile törléséről van szó (clear) és nekem hibát dob tök ugyanarra a kódra, a tanárnak meg nem.
Jelenleg a index.php-n vagyok , majd rákattintok a logfile.php linkre az oldalon és dobja ezt az üzenetet, nyilván ha rákattintok a logfile.php?clear=true linkre akkor is .
A kód :
if($_GET['clear'] == 'true') {
file_put_contents($logfile, ' ');
log_action('Logs Cleared', "by User ID {$session->user_id}");
redirect_to('logfile.php');
}Hibakódot dob arra, hogy a clear nincs definiálva (ugyanúgy mint amikor a linkek színével baszakodtam) , viszont a videon semmi. Csak ennyi lenne, hogy neki ki van kapcsolva az értesítés? Amúgy minden kód megegyezik, pontosan, mivel copy-paste nem csinal typo-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi