Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én is így szoktam amúgy mindig
(csak a fórumtárs kódját nem láttam, és nem akartam belezavarni nagyon, mert látom, hogy most ismerkedik, gondoltam jó, ha ezt is látja)Egy kicsit off:
Egyedül egyszer szoptam meg vele nagyon. Mikor hozzászoktam, hogy ' jelet használok " jel helyett. És mysql parancsot is így írtam, pl.:
... 'SELECT * FROM tea WHERE szallito="'.$szallito_nev.'"...'És ez mysql-nél jól volt, azaz mysql parancsban lehet " jelet írni. De postgresql-nél már nem, és csak néztem mi a fene. Mert ott meg a ' jel jó csak, szóval megcserélve:
... "SELECT * FROM tea WHERE szallito='".$szallito_nev."'..."
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(csak a fórumtárs kódját nem láttam, és nem akartam belezavarni nagyon, mert látom, hogy most ismerkedik, gondoltam jó, ha ezt is látja)