Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
válasz Luck Dragon #11617 üzenetére
Egy 100-hz-es panel csak jobb választás, nem? A mozgás megjelenítése milyen?
Kicsit tanácstalan vagyok. Tavaly 2 hétig volt egy 8109-es philips tévém, de 5 db-ot próbáltunk ki, mind pixelhibás volt. A 5. után inkább vissza kértem a pénzem. Viszont az ambilight nagyon megtetszett. Szóval most kicsit bátortalan és bizalmatlan vagyok a philips tévékkel kapcsolatban...Tudom philips topikban úgyis mindenki philipset javasol, de hátha van valakinek ötlete: 400-450k körüli értékhatárig 55"-ban milyen tévét lenne érdemes választani?
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
A 7150-es philips az 50 hz-es panellal van szerelve? Mert én ezt olvastam valahol, viszont a MM-ben 100 hz-nek van írva. 55"-ban gondolkozom, ez jó választás? Vagy inkább 7600?
-
RedCat
senior tag
válasz Luck Dragon #7587 üzenetére
Ezt szépen leírtad, köszi Most már kicsit világosabb a két technológia közötti különbség.
Véleményed szerint aktív vagy passzív 3D-t érdemes keresni? Első körben egy pfs8109-ben gondolkozom.
A passzív 3D-nél ezt a mélyített kijelzős FPR szűrővel ellátott "dolgot" hogyan jelölik? Azaz mit keressek az adatlapon? Melyik modellekben van ilyen? -
RedCat
senior tag
Igen a pesti ember gondolkozása. Lehet hogy ott Pesten sok HD adás van és 120 mb-es net és felette. De itt Csongrád megye egyik kisvárosában 30 mb-es net a csúcs, nincs se digi, se upc kábel, se antenna hungária, itt csak invitel adsl és thome net és iptv... De ez egy más téma, egyszer remélhetőleg ide és elérnek az alternatív szolgáltatók normális árakkal. A lényeg hogy mennyire lehet igaz a fenti pletyka?
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
UHD vs FullHD kérdéshez #7425 dualcore kérdése elgondolkoztató. Én is hallottam hasonló pletykákat miszerint a FullHD adás egy UHD tévén csúnyább mint egy FullHD tévén. Nem tudom mi ennek a valóság alapja, de ha abból indulsz ki, hogy ha egy LCD monitort nem natív felbontáson használsz akkor valóban csúnyább a kép, akkor nem tudom egy hasonló technológián alapuló tévénél mi a helyzet?
Ha ez igaz, akkor az UHD-nak még nem sok értelme van, hisz HD adások is csak most kezdenek elterjedni. UHD mozi nem tudom mikor lesz és mekkora méretben? 30 Mbites nettel majd egy napig töltöd?Erről kinek mi a véleménye?
-
RedCat
senior tag
válasz Luck Dragon #7429 üzenetére
Mik ezek a kódok, miben különböznek és melyik a jó? Én 8109-ben gondolkozom, itt is vannak ilyen eltérések?
#7425: Ilyen én is hallottam, előtted fel is tettem a kérdést, de senki sem reagált rá...
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Tévét szeretnék venni. Eddig Samsung és Lg tévéim voltak, most lehet márkát váltanék. Ár érték arányban a Philipset egy kicsit drágábbnak gondolom, ezt esetleg kép minőségben vagy tudásban visszahozza? Azaz érdemes ebben a márkában gondolkozni? A Médiamarktban próbálgattam, de a tévéken futó extra szép promó videok nem sokat árulnak el a hétköznapi használhatóságból...
Mi a véleményetek a Philips pfs8109-es tévéről? Elsőre ezt a tévét néztem ki. 48 vagy max 55" méretben gondolkozom. Teszteket viszont nem találtam róla a neten. Ennyire nem elterjedt, vagy valami egyéb oka van?
Tetszik benne így tapasztalatok nélkül hogy android fut rajta. Ez jó vagy kiforratlan még?
Akinek van ilyen tévéje lenne néhány kérdésem:
- hálózaton sambát lát? vagy még mindig csak DNLA?
- ha már android, akkor XBMC feltelepíthető rá? mekkora királyság lenne ha jól futna vele
- annyit tudok hogy 4 magos proci van benne, de pontosan milyen? ram? vga?
- az android rendszer mennyire nyitott rajta? pl feltelepíthető rá a play áruházból minden? pl egy Ess file exprorer vagy total commander is és látom a fájlrendszert?Elég drága tévéről beszélünk, érdemes ezt a típust választani, vagy esetleg valami mást javasoltok? Vagy gondolkozzak inkább UHD tévében? Más márkában, gondolom kisebb "beltartalom" mellett ennyiért már UHD tévé is választható. Bár egyelőre nem tudnék UHD tartalmakat nézni rajta, mert nincs mit.
Pletyka szintem hallottam, hogy egy UHD tévén egy fullHD tartalom kevésbé szép mint egy fullhd tévén. Ez igaz?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest