Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
feltoltam. megszokható amúgy. annyit érzékelek, hogy néha 1-1mp-re elgondolkozik, mielőtt csinál valamit. gondolom a háttérben ilyenkor valamit mókol, és azért. általában nincs gond. de sokkal lassabb mint a régi tévém. de nem zavar, gondolom ezek ilyenek.
amit eddig tapasztaltam:
- na a képet jól be kell állítani, ezt a mozgásjavítást, felkonvertálást és társait, szóval hogy a 24p filmet 24p-ben lássam majd, ki kell tapasztalni
- néha a hang konkrétan késett a képtől, ezt is ki kell még tapasztalnom
- bevilágítást most tudtam nézni, nagyjából homogén. sokkal jobb, mint a régi samsungom, de persze edge led, nem tökéletes (nem zavar, megszoktam)
- böngészője lassú. úgy mindent összevetve asszem az okostévék olyanok, mint 7 éve... egyszerűen lassú arra, hogy mindennapi netezésre használd
- nincs tv go android tv-re
- beépített lejátszó csak dlna-t tud, samba share-ről olvasni nem. vlc viszont szépen visz mindent, még a 4K HDR-t is (gigabites a hálózatom), youtube is viszi a 4K HDR-t néha beröccenéssela képéről viszont: HŰŰŰŰŰ! nagyon állat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest