Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrmilan

csendes tag

Sziasztok!

Tulajdonomban van egy Philips 42pfl 7655h típusú készülék. nagyon meg vagyok vele elégedve, de észrevettem egy apró dolgot ami számomra zavaró. Lehet, hogy más is találkozott már a problémával. Gyönyörűek a színei meg minden, de este, amikor tévézünk asszonnyal a készülék képernyőjének a jobb alsó részén lévő led mintha erősebben világítana mint a többi. ne kövezettek meg, nem vagyok szakértő a témában, de ha jól tudom edge ledes a készülékünk. Tehát a tv felső és alsó részén helyezkednek el a ledek. Szélesvásznú adás és sötét jeletnél jön ez ki igazán. Páromat annyira nem zavarja, sőt, néha nem is látja azt mondja. Akkor nekem valószínűleg sas szemem van, mert néha baromira zavar, hogy erősebben világít a képernyő jobb alsó felénél tv. Hangsúlyozom, ez csak este, jön elő, nappali fényviszonyok mellet nem. Ez valami hiba, vagy meg kell szoknom ezt a fajta tulajdonságát tv-nek? Egy eurinics-ban dolgozó ismerős szerint törölgessem le a képernyőt (kikapcsolt állapotban) valami puha ronggyal, mert amikor felraktuk a falra a tv-t előfordulhatott, hogy a folyadékkristályok elmozdultak, vagy mi. Szóval lehet, hogy kicsit kacifántos volt amit írtam, de szeretnék választ kapni a problémámra. Márciusban vettük a készüléket.

Új hozzászólás Aktív témák