- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmilan
csendes tag
Sziasztok!
Tulajdonomban van egy Philips 42pfl 7655h típusú készülék. nagyon meg vagyok vele elégedve, de észrevettem egy apró dolgot ami számomra zavaró. Lehet, hogy más is találkozott már a problémával. Gyönyörűek a színei meg minden, de este, amikor tévézünk asszonnyal a készülék képernyőjének a jobb alsó részén lévő led mintha erősebben világítana mint a többi. ne kövezettek meg, nem vagyok szakértő a témában, de ha jól tudom edge ledes a készülékünk. Tehát a tv felső és alsó részén helyezkednek el a ledek. Szélesvásznú adás és sötét jeletnél jön ez ki igazán. Páromat annyira nem zavarja, sőt, néha nem is látja azt mondja. Akkor nekem valószínűleg sas szemem van, mert néha baromira zavar, hogy erősebben világít a képernyő jobb alsó felénél tv. Hangsúlyozom, ez csak este, jön elő, nappali fényviszonyok mellet nem. Ez valami hiba, vagy meg kell szoknom ezt a fajta tulajdonságát tv-nek? Egy eurinics-ban dolgozó ismerős szerint törölgessem le a képernyőt (kikapcsolt állapotban) valami puha ronggyal, mert amikor felraktuk a falra a tv-t előfordulhatott, hogy a folyadékkristályok elmozdultak, vagy mi. Szóval lehet, hogy kicsit kacifántos volt amit írtam, de szeretnék választ kapni a problémámra. Márciusban vettük a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest