Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stingray88
csendes tag
Előző TV-m LG 49UH603V IPS-paneles volt, ugyan ezt a ködösödést, széleken 7-8 ponton(!) bevilágítást produkálta az első perctől. Engem nagyon zavart sötétben sötét jelenetek közben, illetve az általad küldött széles vásznon. Elvitte a szervíz, kaptam egy cserére jogosító papírt. A csere készülék (ugyanez a modell) detto ugyan ez volt, ott már feladtam és megpróbáltam együtt élni vele, sajnos ez a technológia sajátja. 1 hónapja lecseréltem Philips 58PUS8505/12-re, MVA paneles és nyoma sincs ilyesminek. Nem egy OLED, de üdítő a feketéje az IPS után (már ha ez az IPS számlájára írható).
-
dino_m
senior tag
Szerintem nem biztos, hogy rosszabbul járnál, ha nem tudnád ugyan erre e típusra cserélni, mert szinte biztos, hogy a csere is ilyen lenne. Sajnos minél nagyobb az IPS panel, annál nagyobb valószínűséggel jön elő ez a probléma. VA-nál is előjöhet, de az eddigi hsz-ekből úgy tűnik, hogy kisebb eséllyel.
Elállsz a vásárlástól(pénz visszatérítés) és kötsz egy új szerződést egy másikra. Igazából az eddigiek alapján vagy az 58"-os vagy a 70"-os 8505 lenne a jobb választás. De Tkom-nál nem láttam 70-est. Vagy más gyártó... OLED... QLED...[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
blakey
titán
Egy LCD-nél a bevilágítás "általános", ahogy a felhősödés is. Tehát ezek megléte nem feltétlenül hiba, persze minden a mértéktől függ, ha nagyon zavaró akkor nincs mit tenni, csere, elállás, stb. Amennyiben nem nagyon zavaró és egy kis állítgatással tovább csökkenthető a mértéke akkor nem érdemes vele foglalkozni. Ha nagyon zavar akkor nem LCD-t kell választani, ott az OLED, ilyen hibák nem lesznek, ott más lehet a hiba, de mindig, mindenhol más-más hiba fordulhat elő. Ha csak annyi a hiba amenniyt a kép mutat akkor azzal lehet, hogy megbékélnék és egy kis állítgatással némileg helyrehoznám, de ennyi.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest